2008 Sbs 6.Sınıf İngilizce Soruları ve Cevapları Haziran

2008 Sbs 6.Sınıf İngilizce Soruları Haziran

2008 Sbs 6.Sınıf İngilizce Soruları ve Cevapları Haziran

2008 Sbs 6.Sınıf İngilizce Online Alıştırma Haziran

1.
Resme göre ögretmen aşagıdakilerden hangisini söylemiş olabilir?
a) come in
b) go out
c) get up
d) be careful

2. I brush my teeth everyday. 
Konuşma balonunda verilen ifadeye uygun gelen resmi iAaretleyiniz. 
a)
b)
c)
d)

3. Verilen trafik bilgi işaretini
ifade eden seçeneği işaretleyiniz.
a) You mustn’t swim here.
b) You mustn’t park here
c) You mustn’t turn right.
d) You mustn’t stop here.

4.
A: Who is Zübeyde Han%m?
B: She’s Atatürk’s ……….. . 
a) daughter
b) aunt
c) sister
d) mother

5.
a) Whose shirt is it?
b) Where is it?
c) How much is it?
d) What colour is it?

6.
a) Beyza
b) Aylin
c) Meltem
d) Gizem

7.
a) coffee
b) ice – cream
c) hamburger
d) fish

8. Muş: > Kütahya:  Burdur:
a) It’s sunny.
b) It’s rainy.
c) It’s windy
d) It’s snowy.

9.
a) How old are you?
b) What’s your name?
c) Where are you from?
d) How are you today?

10.
a) I can’t hear.
b) I can’t see
c) I can’t speak.
d) I can’t think.

11.
a) three
b) four
c) two
d) ten

12.
a) behind
b) near
c) under
d) on

13.
a) doctor
b) pilot
c) baker
d) policeman

———-Anahtar———-

1. (a) 
2. (c) 
3. (a) 
4. (d) 
5. (c) 
6. (c) 
7. (a) 
8. (d) 
9. (b) 
10. (b) 
11. (a) 
12. (c) 
13. (b) 

Author: Erdem OVAT