buca escort izmir escort izmir escort

2008 Sbs 6.Sınıf İtalyanca Online Alıştırma Haziran

 

2008 Sbs 6.Sınıf İtalyanca Soruları Cevapları Haziran

2008 Sbs 6.Sınıf İtalyanca Soruları Haziran

2008 Sbs 6.Sınıf İtalyanca Online Alıştırma Haziran

1. Aşağıdaki konuşmada boş bırakılan yerlere uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.
A: ……, Lei come si chiama?
B: ……. Anna Rossi. 

a) scusi / sono
b) scusa / sono
c) piacere / sono
d) prego / sono

2. a) Sei italiana?               1) Si, sono di Barcellona.
b) Di dove sei?               2) No, sono svizzera.
c) Come ti chiami?         3) Sono di Atene
d) Sei spagnolo?            4) Mi chiamo Augusto 
a) a/1, b/3, c/4, d/2
b) a/4, b/1, c/3, d/2
c) a/2, b/3, c/4, d/1
d) a/2, b/1, c/4, d/3

3. (tu)………. presto a casa?
a) torni
b) tornate
c) torno
d) torna

4.
Ho un cane piccol…. e ner …. .
a) o / a
b) o / e
c) a / o
d) o / o

5.
Chi è ……… ragazza?
a) questo
b) questi
c) questa
d) queste

6. (tu) ……. lezione il sabato?
a) sei
b) ho
c) hai
d) ha

7.
…….. sorella fa cantante.
a) mia
b) mie
c) mio
d) tuo

8.
Quando finisce la scuola?
a) in primavera
b) in inverno
c) in autunno
d) in estate

9. Mangia ……..; perché fa la dieta. 
a) abbastanza
b) poco
c) troppo
d) molto

10. Luca e Anna sono ……. un bar ….. centro. 
a) in / a
b) in / in
c) a / in
d) in / da

11. Tornano a casa ……. una. 
a) all’
b) alle
c) a
d) al

12. A:Che farete stasera?
B: ……….. con gli amici.
a) uscirà
b) uscirete
c) usciremo
d) usciremmo

13. Nevica in ……… 
a) estate
b) inverno
c) prmavera
d) autunno

———-Anahtar———-

1. (a) 
2. (c) 
3. (a) 
4. (d) 
5. (c) 
6. (c) 
7. (a) 
8. (d) 
9. (b) 
10. (b) 
11. (a) 
12. (c) 
13. (b) 

 

2008 Sbs 6.Sınıf İtalyanca Online Alıştırma Haziran
%d blogcu bunu beğendi:

istanbul escort

ankara evden eve nakliyat

instagram buy followers

kaçak iddaa kaçak bahis güvenilir bahis siteleri iddaa siteleri en iyi bahis siteleri illegal bahis en iyi canlı bahis siteleri casino siteleri canlı bahis siteleri ensobet üyelik bonus veren siteler